За нас

Онлайн магазинът bebeborsa.com е място, където може да намерите най-необходимото за отглеждането на Вашето дете. Предлагаме абонаментни планове, благодарение на които ще се възползвате от още по-ниски цени и фиксирана цена на доставка. Цените, които важат за Premium абонамента може да видите на всеки продукт под стандартната цена, както и в описанието на продукта. В момента в който имате вече активиран Premium абонамент, Вие ще виждате реалната цена като Premium потребител.

Стоките се продават в количества, обичайни за едно домакинство. Всички цени са в лева с включен ДДС. Бебеборса ЕООД си запазва правото да отказва заявени количества, ако сметне, че надвишават потреблението на едно домакинство. Поради факта, че повечето стоки са бързооборотни има вариант някой продукт да не е наличен по време на поръчката.

Фирмата е създадена и регистрирана в гр.Варна. 

Данните на Бебеборса ЕООД са:

1. Седалище и адрес на управление: гр.Варна, ул,”Оборище”40

2. Данни за кореспонденция: гр.Варна, Email: office@bebeborsa.com , тел: +359 876722944

3. Вписване в публични регистри: ЕИК 204854199,

4. Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 433551

5. IBAN : BG11BPBI81701606222483

    BIC : BPBIBGSF

Поръчаните от Вас артикули ще бъдат доставени чрез куриер на посочен от Вас адрес или офис. Повече информация за доставка може да видите тук: https://bebeborsa.com/delivery-information

Куриерски фирми с които си сътрудничи Бебеборса ЕООД :

Спиди (доставка до офис и адрес) - ТУК може да видите най-близкия офис до Вашият адрес.

Еконт (доставка до офис и адрес) - ТУК може да видите най-близкия офис до Вашият адрес.

Доставяме на територията на РБългария.

 

След направена поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочените телефонен номер или e-mail за потвърждаване на поръчката и уточняване на доставката. Непотвърдена поръчка не се обработва.

Етикети:За нас
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×