Хипоалергенно мляко Aptamil HA 2, 6-12 месеца, 400г - Milupa

Прегледано: 1793
19.99лв.
Premium 19.39лв.
Кол-во:
     

Хипоалергенно мляко Aptamil HA 2, 6-12 месеца, 400г - Milupa

Цена с Premium абонамент : 19.39лв

Aptamil HA2 след 6-ти месец, 400гр. При риск от алергии. Докато кърмите бебето си, то получава Вашата специална защита. Това е така, защото чрез кърменето Вие му предоставяте всички необходими ценни защитни субстанции, които поддържат храносмилателната система, защитават я и поддържат здравословен баланс, като по този начин укрепват и имунната система. Алергиите са реакция на свръхчувствителност на имунната система към някои субстанции и в част от случаите може да се отключат и развият в последващите периоди след раждането. Хипоалергенното мляко "Aptamil HA 1" на "Milupa" е подходящо за бебета с повишен риск от алергии. То е със специален състав и обработка - частично хидролизиран протеин, който има за цел да намали риска от развитие на алергия на Вашето бебе към белтъка на кравето мляко. Храненето с хипоалергенни млечни формули не може да осигури 100% защита срещу алергии, но намалява риска от алергии в сравнение с обикновените млека за кърмачета. "Aptamil HA 1" е специално съобразено с нуждите на новородените и може да го използвате от момента на раждането на бебето. То е подходящо както като заместител на майчината кърма, така и за дохранване. "Aptamil HA 1" с "Pronutra+" е специално създадено, за да задоволи изцяло хранителните потребности на детето в случаите, когато няма възможност то да бъде кърмено през първите 6 месеца след раждането, до момента на въвеждане на подходяща допълнителна храна. "Aptamil HA 1" с "Pronutra+" предлага уникална комбинация от съставки, като пребиотици scGOS и lcFOS, витамин A, витамин C и витамин D, желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини, като арахидонова (AA) и докозахексаенова (DHA), отговарящи на специфичните хранителни нужди в тази възраст и допринася за правилното физическо и умствено развитие на децата, и за формирането на здравословна имунна система. Осигурява правилната комбинация от хранителни вещества и съдържа всички основни съставки, необходими за осигуряване на здравословно развитие и растеж на бебето.

•Преходното хипоалергенно мляко "Aptamil HA 2" е със специален състав, който съдържа хидролизирани протеини и има за цел да намали риска от развитие на алергия за Вашето бебе. "Aptamil HA 2" с "Pronutra+" е специално създадено, за да задоволи изцяло хранителните потребности на подрастващото бебе, до момента на въвеждане на подходяща допълнителна храна. Важна информация за храненето на Вашето бебе: Най-добрата храна за Вашето бебе е кърмата. Ако обаче искате да вмъкнете в храненията, да замените напълно кърмата с адаптирано мляко или да храните бебето с "Aptamil HA 1", моля, консултирайте се с Вашия педиатър или с родилната клиника.

Съвети:

•Винаги придържайте бебето по време на хранене.

•Винаги приготвяйте готовия разтвор непосредствено преди хранене.

•Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото.

•Не използвайте повторно готовия разтвор, останал от предишното хранене.

•След отваряне, съдържанието на кутията трябва да се използва в рамките на 3 седмици.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули

Бърза поръчка

Хипоалергенно мляко Aptamil HA 2, 6-12 месеца, 400г - Milupa × 1 бр.

Цена: 19.99лв.
Абонирай се сега!
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×