ПЛОДОВИ

ПЛОДОВИ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от ябълки (100%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. Начин на употреба &..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от праскови (100%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. Начин на употреба ..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: кайсии 60%, оризово нишесте, захар, вода, витамин С Не съдържа: глутен, оцветители,консерванти и аромати. Начин на употреба >Преди отваряне измийте опаковката. >Първите няколко дни се дав..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от ябълки (80%), пюре от кайсии (20%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. &..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от праскови (85%), пюре от банани (15%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. *Съдържа естествени захари. На..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от ябълки (90%), пюре от шипки (10%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Съдържание на 190г: – от ..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от круши (80%), пюре от банани (20%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. На..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Съставки: пюре от круши (67%), пюре от праскови (33%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Не съдържа глутен, оцветители, к..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от круши (77%), пюре от кайсии (23%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. ..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от банани (50%), пюре от сливи (50%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа:глутен, захар, оцветители, консерванти и аромати. * Съдържа естествени захари. ..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от ябълки (80%), пюре от кайсии (20%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. * Съдържа естествени захари. Н..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: натурално пюре от ябълки 70%, натурално пюре от моркови 30% и регулатор на киселинността ( витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Начин на употреба >Преди отваря..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от ябълка (60%), пюре от праскова (27%), пюре от банан (13%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Начин на у..
1.39лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.17лв Състав: пюре от круши (55%), пюре от праскови (35%), пюре от банани (10%) и регулатор на киселинността: аскорбинова киселина (витамин С). Не съдържа глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. *Съдъ..
1.39лв.
Етикети: ПЛОДОВИ
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×