MILUPA

В края на XIX век в Европа повече от 20% от бебета умират, преди да навършат една година. Това се дължи главно на хранителни разстройства, предизвикани от хранене на бебетата със сурово краве мляко, вместо с кърма. Немският професор Александър Бакхаус е първият учен, който разработва храна, подходяща за новородени. През 1896 г. той предоставя на Мартинус ван дер Хаген изключителни права върху своя метод за производство на мляко за кърмачета, базирано на краве мляко. Мартинус и неговият брат започват производството на „най-добрата млечна храна за бебета и болни“, а през 1901 г. й дават името Nutricia.

От първото мляко на прах до разнообразни млека за кърмачета

Nutricia (от лат. nutrire -храня) – скоро след това започва постепенно да предлага мляко за бебета в собствени магазини и в чужбина. След Втората световна война Nutricia започва производството на специални бебешки храни за захранване. По същото време Nutricia основава звено за изследователска и развойна дейност. Това бележи началото на разнообразието от специализирани храни, които предлагаме днес.

Междувременно в Milupa

През 1933 г. частната компания Milupa (наречена така на нейния основател Емил Паулу), базирана във Фридрихсдорф и специализирана в производството на бисквити и сладкарски изделия, произвежда първата храна за бебета на зърнена основа с мляко. Тридесет години по-късно изследователски екип, работещ във Фридрихсдорф, разработва Aptamil. През 1995 г. Nutricia придобива Milupa.

Кралско признание

В Нидерландия само организация с особени заслуги може да бъде удостоена с високото отличие „кралски“ статут. Изискванията, на които трябва да отговаря се оценяват по четири критерия: трябва да е лидер в областта си, да има важен принос за издигане авторитета и просперитета на държавата, да е финансово стабилна и да има над 100-годишна история. Кралица Беатрикс присъжда този статут на компания Nutricia, която  през 1997 г. се преименува в Royal NUMICO.

Още по-голяма фирма

През 2005 г. Nutricia придобива Cow & Gate (1981) и Dumex и Mellin (2005). През 2007 г. Nutricia става част от Groupe Danone и се създава поделението Danone Baby Nutrition. Днес наименованието й е Danone Nutricia Early Life Nutrition. 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Цена с Premium абонамент : 16.19лв Aptamil 1 Pronutra Advance Infant Formula представлява мляко..
16.59лв.
Цена с Premium абонамент : 11.88лв   Адаптирано мляко за кърмачета 0-6 месеца.   ..
12.89лв.
Цена с Premium абонамент : 30.50лв Aptamil 1 Pronutra Advance Infant Formula представлява мляко..
31.45лв.
Цена с Premium абонамент : 11.88лв Oт нaй-paннитe дни нищo нe e пo-пpиятнo oт тoвa дa видитe ĸaĸ ..
12.89лв.
Цена с Premium абонамент : 10.44лв Oт нaй-paннитe дни нищo нe e пo-пpиятнo oт тoвa дa видитe ĸaĸ ..
10.99лв.
Цена с Premium абонамент : 30.50лв Aptamil 2 Pronutra Advance Follow On Formula представля..
31.45лв.
Цена с Premium абонамент : 16.19лв Aptamil 2 Pronutra Advance Follow On Formula представлява..
16.59лв.
Цена с Premium абонамент : 15.09лв Нашите изследвания ни позволиха да разработим патентовано мл..
15.69лв.
Цена с Premium абонамент : 29.49лв Нашите изследвания ни позволиха да разработим патентовано мл..
29.99лв.
Цена с Premium абонамент : 27.19лв Пълноценно мляко за подрастващи деца. Предназначено е ..
28.59лв.
Цена с Premium абонамент : 19.58лв Aptamil Comfort 1 – мляко за кърмачета с леки хранос..
19.99лв.
Цена с Premium абонамент : 19.58лв Aptamil Comfort 2 – мляко за кърмачета с леки хранос..
19.99лв.
Цена с Premium абонамент : 18.19лв Арtаmіl НА 1/ Aптaмил НА 1 мляĸo зa ĸъpмaчeтa, oт paждaнeтo ..
18.99лв.
Цена с Premium абонамент : 19.99лв Aптaмил АR 2 зa ĸъpмaчeтa нaд 6-мeceчнa възpacт XPAHA ЗA ..
20.59лв.
Етикети:MILUPA
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×