TÖPFER

Töpfer – първият германски производител на мляко за кърмачета

Повече от 100 години Töpfer произвежда висококачествени храни за бебета и малки деца! Немската фирма Töpfer е основана през 1911 - преди повече от 100 години. Оттогава тя е водещ германски и европейски производител на млека за кърмачета, преходни млека и каши и козметика за бебета и малки деца. Първият производител на мляко за кърмачета в Германия Max Töpfer създава необходимите условия за промишлено производство на бебешки храни. През 1911 г. той създава своята компания в Böhlen, близо до Лайпциг и разработва течна храна за бебета в тясно сътрудничество с изтъкнати немски лекари. През 1923 г. Töpfer премества своето производство в Dietmannsried в областта Allgäu (Баварските Алпи) заради по-голямото предлагане на суровини. Ключови моменти в историята на немската фирма Töpfer - 1911: Преди повече от 100 години е основана компанията. Първата германска компания, произвеждаща диетични бебешки храни. - 1927: Създадена е диетичната суха оризова каша Töpfer Reisschleim в сътрудничество с известни професори от университета Charité в Берлин. - 1932: Съвместно с американския проф. д-р на медицинските науки György е разработена безмлечната храна за кърмачета Lactopriv - 1936: На пазара излиза първата добавка за вана на прах с пшенични трици Kinder Kleiebad на Töpfer. Добре познатата и много търсена пудра за вана Töpfer за бебета и малки деца се използва повече от 70 години от майките и родилните домове в Германия и се препоръчва от лекари и акушерки. - 1953: разработено нашето мляко за кърмачета LACTANA с Bifidum. Töpfer, заедно с проф. Adam от Университетска детска клиника в Ерланген, разработва първоначалната формула на Lactana - мляко със субстанции, които подпомагат производството и разпространението на бифидофлора в детския организъм. През всичките тези години млякото е произвеждано съгласно последните изследвания и хранителни и научни познания за бебешките храни.LACTANA с Bifidum - 1958: Семейство Габлер стават собственици на компанията Töpfer - 1966: След интензивни проучвания съвместно с професор д-р Mayer от Университетската детска клиника в Хомбург Саар, Töpfer успява да създаде млечна формула с живи бифидобактерии, изолирани от естествената чревна флора на кърмачетата. Първоначално в нея се влагат само два от познатите естествени щама бифидобактерии – B. longum и B. breve. - 1972: Töpfer предлага на пазара серия от пробиотични млечни каши с бифидобактерии - 1989: Стартира производството на бебешки храни с био качество - 2007: Представяне на сертифицираната натурална козметика на Töpfer в съответствие със стандарта BDIH

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Цена с Premium абонамент : 22.42лв Подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на н..
23.59лв.
Цена с Premium абонамент : 13.20лв За устни меки като кадифе Съдържа биологични масл от: шеа, ..
11.00лв.
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Подходяща е като вкусна каша за кърмачета и малки деца след 4-т..
5.30лв.
Цена с Premium абонамент : 13.20лв Измиващият гел за коса и тяло нежно почиства и деликатно се гр..
16.50лв.
Цена с Premium абонамент : 18.40лв За щастие, за повечето майки кърменето на техните бебета е най..
23.00лв.
Цена с Premium абонамент : 22.42лв Lactana Bio 2 е специално създадено да задоволи специфичните х..
23.59лв.
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Кашата е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец. ..
5.30лв.
Цена с Premium абонамент : 14.24лв Вече няколко поколения Пудрата за вана на Töpfer е неизме..
17.80лв.
Цена с Premium абонамент : 21.82лв Подходящо да задоволи специфичните хранителни нужди на кърмаче..
22.90лв.
Цена с Premium абонамент : 5.51лв Кашата е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец и..
6.09лв.
Цена с Premium абонамент : 16.00лв Охлаждащият балсам за крака дава сили и съживява вашите уморен..
20.00лв.
Цена с Premium абонамент : 13.60лв Освен натурални съставки като биологични пшенични трици, суров..
17.00лв.
Цена с Premium абонамент : 17.98лв Децата имат нарастваща нужда от хранителни вещества в периода ..
18.80лв.
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Кашата е направена с висококачествени ябълкови и бананови части..
5.30лв.
Цена с Premium абонамент : 13.20лв Изключително мекият шампоан придава естествен, копринен блясък..
16.50лв.
Цена с Premium абонамент : 27.91лв Хипоалергенното мляко за кърмачета Lactana HA 1 е подходящо за..
29.49лв.
Етикети:TÖPFER
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×