BEBELAN LACTA

BEBELAN LACTA
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: BEBELAN LACTA
Цена с Premium абонамент : 13.80лв Bebelan Lacta е висококачествено пълноценно бебешко мляко произведено от Hochdorf Nutritec AG в Швейцария, използвайки една от най модерните производствени мощности в света. Hochdorf Nutritec е единствения Швейца..
14.53лв.
Производител: BEBELAN LACTA
Цена с Premium абонамент : 13.21лв Bebelan Lacta е висококачествено пълноценно бебешко мляко произведено от Hochdorf Nutritec AG в Швейцария, използвайки една от най модерните производствени мощности в света. Hochdorf Nutritec е единствения Шв..
13.91лв.
Производител: BEBELAN LACTA
Цена с Premium абонамент : 11.94лв Bebelan Lacta е висококачествено пълноценно бебешко мляко произведено от Hochdorf Nutritec AG в Швейцария, използвайки една от най модерните производствени мощности в света. Hochdorf Nutritec е единствения Швей..
12.57лв.
Производител: BEBELAN LACTA
Цена с Premium абонамент : 16.63лв Храна за специални медицински цели. От момента на раждане. Bebelan Lacta AR е специално мляко за кърмачета, което съдържа клей от рожкови. Тази естествена съставка прави млякото по-гъсто, за да осигури оставан..
17.50лв.
Етикети: BEBELAN LACTA
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×