HiPP

HiPP

HiPP
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: HiPP
Цена с Premium абонамент : 29.69лв   Предназначение: От първия ден на раждането, като единствен хранителен източник или като допълнение към кърменето. Този продукт е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на новородените ..
31.39лв.
Производител: HiPP
Цена с Premium абонамент : 29.69лв С Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури. С Пребиотични влакнини (-GOS *) - насърчават развитието..
31.49лв.
Производител: HiPP
Цена с Premium абонамент : 20.19лв Млякото и млечните продукти са изключително важни за здравословния растеж на детето, тъй като те предоставят много ценен калций, който е необходим като градивен елемент за здравословния растеж на костите. Деца..
21.29лв.
Производител: HiPP
Цена с Premium абонамент : 20.69лв Млякото и млечните продукти са изключително важни за здравословния растеж на детето, тъй като те предоставят много ценен калций, който е необходим като градивен елемент за здравословния растеж на костите. Деца..
21.79лв.
Етикети: HiPP
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×