NESTLE

NESTLE
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 24.89лв Nestlé NAN OPTIPRO Organic 1 е мляко за кърмачета, притежаващо Европейки сертификат за биологично производство, за здрави бебета от момента на раждането, които не се кърмят. Nestlé NAN Opt..
25.89лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 15.65лв Висококачествено мляко за кърмачета Nestlé NAN OPTIPRO® 1 HM-O ®, метален тин, 400 g / 800 g Кое прави NAN OPTIPRO® 1 HM-O ® уникално? NAN OPTIPRO® 1 HM-O ® е мляко за кърмачета..
16.39лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 28.32лв Висококачествено мляко за кърмачета Nestlé NAN OPTIPRO® 1 HM-O ®, метален тин, 400 g / 800 g Кое прави NAN OPTIPRO® 1 HM-O ® уникално? NAN OPTIPRO® 1 HM-O ® е мляко за кърмачета..
29.59лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 24.89лв Nestlé NAN OPTIPRO Organic 2 е висококачествено преходно мляко, притежаващо Европейки сертификат за биологично производство, за здрави бебета от 6-тия месец нататък, като част от разнообразното отбиващо хр..
25.89лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 15.65лв Новият NAN 2 е преходно мляко на прах предназначено за кърмачета от 6-тия месец нататък, като течна част от разнообразното отбиващо хранене, в допълнение към другите храни. Благодарение на Protect Plus - уника..
16.30лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 28.32лв Мляко, чиито състав и характеристите се доближават най-много до майчината кърма. Пълноценно мляко от момента на раждането, специално създадено за задоволяване изцяло на хранителните потребности на Вашет..
29.59лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 14.96лв   NAN 3 е преходно мляко на прах предназначено за кърмачета от 12-тия месец нататък, като течна част от разнообразното отбиващо хранене, в допълнение към другите храни. Благодарение на Protect Plus - ун..
15.59лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 24.29лв   NAN 3 е преходно мляко на прах предназначено за кърмачета от 12-тия месец нататък, като течна част от разнообразното отбиващо хранене, в допълнение към другите храни. Благодарение на Protect Plus - ун..
25.99лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 14.96лв Майчината кърма е най-добрата за бебето. Преди да решите дали да използвате преходно мляко, консултирайте се с вашия лекар за съвет. Малките деца преминават през период на интензивен растеж, по време на който ..
15.59лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 26.96лв Майчината кърма е най-добрата за бебето. Преди да решите дали да използвате преходно мляко, консултирайте се с вашия лекар за съвет. Малките деца преминават през период на интензивен растеж, по време на който ..
28.09лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 9.70лв Little Steps 3 е млечна напитка за малки деца след навършване на 1 годинка, като течна част от разнообразния и балансиран режим на хранене на детето. Съдържа Калций и Витамин D, необходими за нормалния растеж и..
10.09лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 9.70лв Little Steps 1 е заместител на майчината кърма, когато бебто не може да бъде кърмено. Комбинацията от съставки осигурява на детето Ви всички необходими хранителни вещества. DHA са специални мастни киселини, кои..
10.09лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 9.70лв Little Steps 2 е преходно мляко за здрави деца от 6 месеца, когато кърменето не е възможно. Не трябва да се използва като заместител на майчиното мляко през първите 6 месеца от живота на детето. DHA са специалн..
10.09лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 30.42лв NAN 1 Comfortis Адаптирано мляко 800гр. от раждането. NAN Comfortis 1 е адаптирано мляко със специална формула, за лесно храносмилане. Подходящо е за бебета още от самото раждане, като задоволява техните специф..
31.79лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 30.42лв NAN 2 Comfortis Адаптирано мляко 800гр. след 6-ти месец. NAN Comfortis 2 е преходно мляко със специална нежна формула. Подпомага храносмилането на бебетата след 6 тия месец - периода на захранване. Уникалната к..
31.79лв.
Производител: NESTLE
Цена с Premium абонамент : 20.44лв NAN H.A. осигурява необходимите хранителни вещества за оптимално развитие на Вашето бебе. NAN H.A е специално създаден за кърмачета с риск от развитие на алергия (например, ако друг член на семейството е алер..
21.49лв.
Етикети: NESTLE
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×