Адаптирано мляко MILUMIL

Адаптирано мляко MILUMIL
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 16.89лв Оптимална формула за бебета и малки деца от момента на раждането. Пълноценно мляко от момента на раждането, специално създадено за задоволяване изцяло на хранителните потребности на Вашето бебе. Осигурява всич..
17.38лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 16.89лв Оптимална формула за бебета и малки деца от момента на раждането.Пълноценно преходно мляко, специално създадено за задоволяване изцяло на хранителните потребности на Вашето бебе. Осигурява всички важни витамини, ..
17.38лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 16.89лв Оптимална формула за бебета и малки деца от момента на раждането. Пълноценно мляко специално създадено за задоволяване на хранителните нужди на Вашето бебе. Осигурява всички важни витамини, минерали и хранител..
17.38лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×