Адаптирано мляко HiPP 3 Combiotic Junior, мляко за малки деца, 12+ месеца, 500г - HiPP

Прегледано: 3172
18.99лв.
Premium 17.99лв.
Кол-во:
     

Адаптирано мляко HiPP 3 Combiotic Junior, мляко за малки деца, 12+ месеца, 500г - HiPP

Цена с Premium абонамент : 17.99лв

Млякото и млечните продукти са изключително важни за здравословния растеж на детето, тъй като те предоставят много ценен калций, който е необходим като градивен елемент за здравословния растеж на костите.

Децата дори и след годинка все още имат специални хранителни нужди. Млека за подрастващи HiPP Combiotic® осигуряват адекватни количества ключови компоненти на растежа, от които детето се нуждае в този момент.

Млеката за подрастващи деца HiPP Combiotic® са разработени с цялата грижа и опита на изследователския екип на HiPP , базирани на последни научни проучвания и препоръки на специалистите по хранене.

Млеката за подрастващи HiPP Combiotic® са обект на най-строг контрол. По отношение избора на суровини, ние значително надвишаваме стриктните законови изисквания, отнасящи се за млеката за подрастващи и имаме по-стриктни контролни процедури на място, отколкото се изисква по закон. Гарантираме възможно най-висока безопасност за Вас и Вашето бебе чрез прилагането на изключително стриктен качествен контрол, започвайки от суровините, чак до крайния продукт.

  • С Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.
  • С Пребиотични влакнини (-GOS *) - насърчават развитието на здравословната чревна микрофлора по модела на кърменето. Галакто-олигозахариди * - от лактоза
  • С незаменимите омега-3 мастни киселини , особено важни, за развитието на мозъка и нервните клетки.
  • С Витамините A, C и D: допринасят за здрава имунна система.
  • От ценно биологично мляко и органични съставки

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Абонирай се сега!
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×