Адаптирано мляко Nestle Junior 1+, мляко за малки деца, 12+ месеца, 2х350г - Nestle

Прегледано: 1848
16.98лв.
Premium 16.39лв.
Кол-во:
     

Адаптирано мляко Nestle Junior 1+, мляко за малки деца, 12+ месеца, 2х350г - Nestle

Цена с Premium абонамент : 16.39лв

NAN Junior 1+ Млечна напитка 2х350гр. след 1-та година. Добре е да знаем - ползите на млякото за малки деца NESTLÉ® Junior е идеална част от балансирания хранителен режим на малкото дете. Всяка порция доставя уникална комбинация от хранителни елементи, от които вашето дете се нуждае, за оптимален растеж и развитие и е в подходящо количетсво, за да се побере идеално в стомахчето му. Важно е да възпитате вашето дете в полезни и разнообразни хранителни навици. Добре е да помним - оптимален растеж: Желязо, Калций и 13 витамина 500 ml на ден доставят 75 % от РСХП** на Желязо - то спомага правилното ментално развитие на вашия малък изследовател. Осигуряват и 100% от РСХП** на Калций 89% от РСХП** на Витамин D, необходими за оптималния растеж на костите. Витамин С с антиоксидантното си действие допринася за предпазването на клетките от увреждане. Nutritional Compass TM 75 % Желязо* от РСХП** 100 % Калций* от РСХП** съдържа 13 витамина Оптимален растеж всеки ден *500 ml дневно препоръчително количество за консумация = 2.5 порции от 200 мл **РСХП - Референтни Стойности за Хранителен Прием

Инструкции за приготвяне: Приготвяйте само една доза за всяко хранене. Давайте я веднага и следвайте инструкциите за приготвяне стриктно. Не съхранявайте остатъци от порцията, изхвърлете ги. Винаги дръжте детето, докато се храни. Ако оставите детето си без надзор, докато се храни, то може да се задави. Използвайте след навършване на възрастта, отбелязана на опаковката. Използването на повече или по-малко сухо вещество ще наруши правилното хранене на детето. Използвайте само приложената лъжичка. Неправилното съхраняване, приготвяне (неизмити съдове за хранене и неправилно дозиране) и хранене може да доведе до увреждане на здравето на детето. Не използвайте ако опаковката е повредена. Не добавяйте нищо друго освен вода.

Начин на приготвяне: 1. Измийте ръцете си преди приготвяне. 2. Внимателно измийте съдовете за хранене. 3. Преварете питейна вода за 5 минути; оставете да изстине. 4. Консултирайте се с хранителната таблица и налейте точното количество питейна вода (37°С) в съда за хранене. 5. Използвайте само приложената в кутията мерителна лъжичка. 6. Направете справка с хранителната таблица и поставете точното количество мерителни лъжички. 7. Разбъркайте или разклатете до пълното разтваряне на сухото вещество и го дайте за консумация на детето веднага. NESTLÉ ®Junior е мляко за малки деца, създадено специално да задоволи специфичните хранителни нужди на вашия МАЛЪК ИЗСЛЕДОВАТЕЛ през този вълнуващ период от живота. NESTLÉ® Junior съдържа Желязо, важни витамини, минерали и белтъчини, част от които кравето мляко не може да достави. NESTLE® Junior осигурява вкусно и полезно хранене за вашето дете и спокойствие за вас, че го храните с точния продукт.

След навършване на 2 години продължете с NESTLÉ® Junior 2+. Насладете се заедно и на другите вкусове NESTLÉ® Junior ванилия и NESTLÉ® Junior мед. NESTLÉ® Junior 1+ не е заместител на майчината кърма. NESTLÉ® Junior 1+ е мляко за малки деца, специално създадено за нуждите на здрави деца, навършили една година.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Бърза поръчка

Адаптирано мляко Nestle Junior 1+, мляко за малки деца, 12+ месеца, 2х350г - Nestle × 1 бр.

Попълнете коректно Вашите имена.
Попълнете актуален телефонен номер, наш служител ще се свърже с Вас.
Посочете населеното място, офис на Спиди/Еконт или адрес на получател.
Цена: 16.98лв.
Абонирай се сега!
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×