ЗА КЪРМЕНЕ

ЗА КЪРМЕНЕ

ЗА КЪРМЕНЕ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 181.56лв Повече комфорт, естествено Когато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате удобно, без да има нужда да се навеждате и просто остав..
236.99лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 60.52лв КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ. Новата механична помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. - По-удобна позиция за изцеждане ..
89.00лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 12.67лв Силиконови протектори за зърна - малки (2 броя./оп) Протектори за зърна - малки Изработени са от ултра фин, мек силикон, без миризма и вкус. Предпазват възпалените или разранени зърна по време на кърмене. Ф..
14.90лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 12.67лв Силиконови протектори за зърна - стандарт (2 броя./оп) Протектори за зърна - стандартни Изработени са от ултра фин, мек силикон, без миризма и вкус. Предпазват възпалените или разранени зърна по време на къ..
14.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 51.99лв Механичната помпа за изцеждане на кърма е с подобрен дизайн и по-малко части за лесно почистване.   Нова фуния със силиконово покритие за допълнителен комфорт Новата дръжка е по-малка и по-ергон..
64.99лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 159.20лв Електрическата помпа за изцеждане Closer to Nature е специално разработена да имитира естественото действие на сучене на бебето за ефективни резултати само с натискане на един бутон. Уникалният силикон..
199.00лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 87.99лв С Ръчната помпа за изцеждане Closer to Nature можете лесно да давате на детето си всички предимства на кърмата си, дори да не сте с него. Ръчната помпа за изцеждане на кърма Closer to Nature се със..
109.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 7.99лв Контейнерите за съхранение на кърма Closer to Nature позволяват да събирате, измервате, етикирате и съхранявате изцедената си кърма. Тези контейнери пасват точно на гърлото на шишетата Closer to Nature, за д..
9.90лв.
Цена с Premium абонамент : 7.69лв Контейнерите за съхранение Ви помагат да подредите количествата кърма за съхранение по начин, спестяващ място в хладилника и фризера. Те предлагат най-вече високо качество на съхранение на храната за дълго време..
9.29лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 67.32лв Новата механична помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. - По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма..
99.00лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 11.99лв Еднократните подплънки имат водонепропусклива задна част, ултра-абсорбираща среда и меко покритие откъм гърдата, с които кожата остава суха и се чувствате удобно.  ·   Ултра-абсорб..
14.90лв.
Цена с Premium абонамент : 13.07лв Торбичките се използват за съхраняване на кърма в хладилник или фризер. Всяка една е добре стерилизирана, като по този начин се дава дълъг срок за висококачествено съхранение на кърмата. Формата им улеснява пос..
15.69лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 16.59лв Подплънки за гърди за многократна употреба Подплънките за гърди AVENT за многократна употреба имат пълнеж от пухкав памук, който е мек и нежен, притежава абсорбиращо свойство да изтегля влагата далече от кожат..
19.50лв.
Цена с Premium абонамент : 9.23лв Подплънките за кърма са с желираща вложка, която осигурава сухота за по-дълго време.  МНОГО МЕКИ Материалите, от които са изработени подплънките, са много меки и деликатни. По този начин не дразн..
11.09лв.
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 11.20лв Специално създадени пликчета за съхранение на кърма във фризер. Торбички за съхраненеие на кърма Lansinoh се поставят директно върху помпата. С двойно "zip" затваряне за сигурност. Поле за ..
12.39лв.
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 10.39лв   Lansinoh HPA Ланолин Лансинох ланолин е създаден специално за кърмачки и представлява най – високо пречистеният ланолин в света.  Lansinoh може да се прилага дори от хора, ..
11.49лв.
Етикети: КЪРМЕНЕ
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×