ДРУГИ

ДРУГИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 169.15лв Голяма кошница / Малка кошница / Кошница за миялна машина / Щипка за захващане/ Индикатор за стерилизация/ Индикатор за охлаждане - при готовност на продуктите за изваждане от уреда С регулируемия си размер..
199.00лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 100.29лв Равномерно затопляне, запазване качеството на кърмата -  Без горещи петна в кърмата, тъй като тя постоянно циркулира по време на затопляне Внимателно размразяване на кърма -  &n..
118.00лв.
Производител: AVENT
Цена с Premium абонамент : 79.00лв Равномерно затопляне, запазване качеството на кърмата -  Без горещи петна в кърмата, тъй като тя постоянно циркулира по време на затопляне Млякото е готово за 3 минути! -  Бързо ..
79.00лв.
Етикети: ДРУГИ
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×