APTAMIL

APTAMIL
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 16.19лв Aptamil 1 с Pronutra+ от раждането до 6-ти месец, 400гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в на..
16.79лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 31.66лв Aptamil 1 с Pronutra+ от раждането до 6-ти месец, 800гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в на..
32.64лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 28.59лв   Мляко за кърмачета от 0 до 6-ия месец Това е инстантна формула. Продуктът е подходящ за специалното хранене на кърмачетата от раждането им, ако не са кърмени. Винаги приготвяйте млякото преди самот..
30.09лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 16.19лв Aptamil 2 с Pronutra+ от 6-ти до 12-ти месец, 400гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-го..
16.79лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 31.66лв Aptamil 2 с Pronutra+ от 6-ти до 12-ти месец, 800гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-го..
32.64лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 28.59лв   Преходно мляко за деца от 6 до 12 месеца Важна информация: Това е инстантна формула. Продуктът е подходящ за специално хранене на кърмачетата над 6 месечна възраст и представлява част от разнообраз..
30.09лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 15.09лв Aptamil 3 с Pronutra+ след 12-ти месец, 400гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-голяма с..
15.69лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 29.59лв Aptamil 3 с Pronutra+ след 12-ти месец, 800гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-голяма с..
30.53лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 15.09лв Aptamil 4 с Pronutra+ след 24-ти месец, 400гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-голяма..
15.69лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 29.60лв Aptamil 4 с Pronutra+ след 24-ти месец, 800гр. Млеката за кърмачета и преходните млека "Aptamil" на "Milupa" предлагат висококачествена, пълноценна млечна формула. Наподобяват в най-голяма..
30.53лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 27.19лв Пълноценно мляко за подрастващи деца. Предназначено е да задоволява всички хранителни потребности на детето. Aптамил е мляко за деца в голяма опаковка,което може да се използва след 12 месец. Млякото съдъ..
28.59лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 19.99лв Aptamil Comfort 1 – мляко за кърмачета с леки храносмилателни смущения Храносмилателната система на кърмачетата, особено през първитемесеци от живота им, е чувствителна, поради продължаващото съзрява..
20.59лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 19.99лв Aptamil Comfort 2 – мляко за кърмачета с леки храносмилателни смущения Aptamil Comfort 2 е преходно мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добр..
20.59лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 19.39лв Aptamil НА – хипоалергенно  мляко за кърмачета за намаляване риска от развитие на алергия Aptamil HA1 хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето б..
19.99лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 19.39лв Aptamil HA 2 с нашата уникална смес от scGOS/lcFOS Aptamil HA 2  Хипоалергенно мляко е преходно мляко за кърмачета, което задоволява специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6-ия месец ..
19.99лв.
Производител: MILUPA
Цена с Premium абонамент : 19.39лв Aptamil AR – мляко за кърмачета за намаляване на повръщанията APTAMIL AR е диетична храна за специални медицински цели и се прилага само по лекарско предписание!  APTAMIL AR ефективно намаля..
19.99лв.
Етикети: APTAMIL
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×