КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕ БОЧКО

КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕ БОЧКО
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.05лв Тънката и нежна кожа на бебето е особено податлива на подсичане в някои зони на тялото, защото е подложена на постоянно омокряне и замърсяване. Такива зони са: гънките на вратлето, ръчичките, крачетата, зад ушите ..
2.39лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 4.04лв Всеки иска да има "кожа като на бебе" - мека и нежна. Препоръчваме ти богатия и грижовен крем, с който да запазиш мекотата на кожата на твоето бебе. В голям и удобен буркан, този крем ще бъде до теб ..
4.49лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.69лв Осигури още минути на нежност за теб и твоето съкровище с новия ни грижовен крем. Той съчетава комбинация от подхранващи растителни масла, успокояващ лавандулов екстракт и овлажняващ Д-пантенол. Ползвай за лице и ..
2.99лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.05лв Защитният крем Бочко е удобно решение за хладните дни. Създаден е, за да защитава нежната кожа на твоето мъниче от външни фактори - студ, вятър и не много силно слънце по време на есенно-зимния сезон. Богат на мас..
2.29лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.27лв Вложихме прекрасната лавандула и в бебешко мляко за тяло, за да осигуриш на твоето малко съкровище необходимото подхранване на кожата, съчетано с успокояващ ефект. Идеално за нанасяне след вечерната баня. Дейс..
2.59лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.27лв Кожата на твоето мъниче е видимо по-тънка и нежна от кожата на възрастните. Затова има нужда от ежедневно подхранване, овлажняване и защита. Грижовната формула на млякото за тяло ще ти помогне за това. Действие..
2.59лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 3.13лв Успокояващото лавандулово докосване е идеално за вечерния масаж на бебето. След баня, когато подготвяш своето малко ангелче за сън, довери се на нежното като майчина милувка бебешко олио Бочко. Действие: Бебеш..
3.49лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 3.13лв В търсене на най-доброто решение за богато подхранване, съчетано с деликатно докосване за бебешката кожа, избрахме ценното масло от пшеничен зародиш. То е богато на витамини, фолиева киселина и омега-мастни кисели..
3.49лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.24лв Къпането на бебето в първите месеци включва косата и тялото. Затова е препоръчително да използваш един продукт с комбинирани измиващи функции и нежна формула, с балансирано рН. Шампоанът за коса и тяло Бочко ще от..
2.49лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.24лв Със своето успокояващо действие, билката лавандула помага за това бебето да се наслаждава на спокоен сън след блажената баня. Комбинираният шампоан за коса и тяло е идеален за вечерната баня на бебето още от първи..
2.49лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Със своето успокояващо действие, билката лавандула помага за това бебето да се наслаждава на спокоен сън след блажената баня. Комбинираният шампоан за коса и тяло е идеален за вечерната баня на бебето още от първи..
3.59лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Къпането на бебето в първите месеци включва косата и тялото. Затова е препоръчително да използваш един продукт с комбинирани измиващи функции и нежна формула, с балансирано рН. Шампоанът за коса и тяло Бочко ще от..
3.59лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 0.67лв Допълни серията продукти за успокояваща грижа за твоето малко ангелче с Крем-сапун Лавандула. Много полезен и удобен, крем-сапунът ще ти помогне в честото измиване на бебето всеки ден. Действие: Бебешкият крем..
0.79лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 0.67лв Честото къпане и измиване на бебето води до изсушаване на кожата. Още една възможност да осигуриш необходимата защита и овлажняване за кожата на твоето малко съкровище, дава омекотяващата формула на крем-сапун Лай..
0.79лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 0.67лв Ежедневната грижа за бебето налага често измиване след хранене, при смяна на пелените, след разходка. Бебешкият сапун е много удобен за тази цел. Крем-формулата е богата на овлажняващи и омекотяващи съставки, а до..
0.79лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 0.67лв Всички мами знаят, че билката невен има благотворно влияние върху кожата. Затова в крем-сапун Бочко вложихме полезния екстракт от невен с възстановяващо действие. Действие: Бебешкият крем-сапун Бочко деликатно..
0.79лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×