PAVLODERM/Д-Р ПАВЛОВИЧ

PAVLODERM/Д-Р ПАВЛОВИЧ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Цена с Premium абонамент : 7.66лв Бепантен крем е маслена eмулсия, богата на вода. Благодарение на неговата специфична формула “масло във вода”, той бързо хидратира, омекотява и защитава кожата от изсушаване, раздразнения и зачерв..
8.39лв.
Цена с Premium абонамент : 2.57лв Македонски крем с пантенол,невен и лайка за защита на нежната бебешка кожа. Екстрактът от лайка успокоява кожата, а екстрактът от невен е с антибактериално и антисептично действие. Влияе благотворно, защитава и по..
3.09лв.
Цена с Premium абонамент : 4.09лв Македонски крем с пантенол,невен и лайка за защита на нежната бебешка кожа. Екстрактът от лайка успокоява кожата, а екстрактът от невен е с антибактериално и антисептично действие. Влияе благотворно, защитава и по..
4.89лв.
Цена с Premium абонамент : 4.89лв Македонски крем с пантенол,невен и лайка за защита на нежната бебешка кожа. Екстрактът от лайка успокоява кожата, а екстрактът от невен е с антибактериално и антисептично действие. Влияе благотворно, защитава и по..
5.89лв.
Цена с Premium абонамент : 1.42лв Македонски крем с пантенол,невен и лайка за защита на нежната бебешка кожа. Екстрактът от лайка успокоява кожата, а екстрактът от невен е с антибактериално и антисептично действие. Влияе благотворно, защитава и по..
1.79лв.
Цена с Premium абонамент : 10.39лв Оригиналната Павловича мас с ектоин е специално проектирана за суха и много чувствителна кожа, като при бебета и деца. Успокоява и предпазва увредената кожа и зачервяванията в района на пелената и под..
12.09лв.
Цена с Premium абонамент : 6.48лв Характеристики: • Оригиналната Павловича мас защитава кожата от външни дразнителни фактори.; • Внимателно избраните компоненти, които влизат в състава на тази мас , дават подходяща консистенция, имат е..
8.39лв.
Цена с Premium абонамент : 6.99лв Оригиналната Павловича мас действа стягащо, подсушаващо, общо хигиенизиращо и защитава кожата на децата от външни дразнителни фактори. Има силно изразен възстановяващ ефект,намалява сухотата на кожата.Предпазва ..
8.39лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×