Töpfer BIO

Töpfer BIO
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 13.20лв За устни меки като кадифе Съдържа биологични масл от: шеа, облепиха,бадем ..
11.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 13.20лв Измиващият гел за коса и тяло нежно почиства и деликатно се грижи за бебешката кожа и коса. Възрастните също могат да се доверят на биологичните съставки като пшенични трици и невен за ежедневния им душ. Съ..
16.50лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 14.24лв Вече няколко поколения Пудрата за вана на Töpfer е неизменна част от порастването на бебетата. Тя изключително меко и нежно почиства, успокоява и се грижи за деликатната бебешка кожа. Разбира се, пудрата за ..
17.80лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 13.60лв Освен натурални съставки като биологични пшенични трици, суроватка и безценни масла, към течната добавка за вана е прибавено и допълнително био маслиново масло за още повече хидратация. Това е особено ценно за де..
17.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 13.20лв Изключително мекият шампоан придава естествен, копринен блясък на бебешката коса. Той е с близко до кожата pH ниво, което го прави особено подходящ за нежна грижа и за чувствителната кожа на главата. Съдърж..
16.50лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 12.80лв Можете спокойно да погл.езите Вашето новородено бебче с “Моята първа му зехтинова баня”, направена с 95% биологично маслиново масло, без мирис и с минимум съставки. Биологичното маслиново масло покрив..
16.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 14.40лв Лосионът съдържа ценни биологични масла, попива бързо и щедро овлажнява нежната бебешка кожа. Бебетата обожават мекото докосване на лосиона по кожата им по време на масажа. Лосионът е идеален и за употреба от въз..
18.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 10.80лв С над 98% биологични съставки, олиото за тяло прави кожата мека и гладка и подпомага нейните естествени функции. Продуктът е също така идеален за масаж на бебета, както и на възрастни: нанесете върху все още влаж..
13.50лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 11.60лв Нежният крем за лице със специално подбрани висококачествени биологични масла е подарък за всеки тип кожа. Той овлажнява и защитава кожата по естествен начин. Кремът е лесен за нанасяне и попива бързо, което е ва..
14.50лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 11.20лв Благодарение на натуралните си съставки и високото съдържание на цинков оксид, кремът предпазва чувствителната бебешка кожа от възпаления в областта на пелените. Той успокоява вече зачервената и раздразнена кожа ..
14.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium : 12.80лв Оптимална защита срещу студ, вятър и влажно време – висококачествените съставки като биологичен невен, биологично маслиново масло и биологично бадемово масло образуват защитен слой върху бебешката кожа и предпазват н..
16.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 7.20лв Бебешката пудра си остава популярно средство за защита срещу подсичането поради нейното свойство да поема влагата от особено чувствителните части на кожата, да намалява зачервяванията и да предпазва от възпаления...
9.00лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 8.76лв Появата на първите зъбчета на Вашето бебе е моментът, в който да започнете редовно да се грижите за зъбната хигиена, тъй като млечните зъбки израстват там, където по-късно ще се появят постоянните. Зъбният емайл н..
10.95лв.
Етикети: Töpfer BIO
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×