КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА АРОМА

КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА АРОМА
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.70лв Действие:  Деликатният измивен гел за коса и тялоЗдраве бебе нежно почиства и предпазва кожата от изсушаване. Не дразни очите. Прави косата мека и бляскава, а кожата чиста и хидратирана. С екстракт от лайк..
4.49лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 5.10лв Деликатният измивен гел за коса и тяло Здраве бебе нежно почиства и предпазва кожата от изсушаване. Не дразни очите. Прави косата мека и бляскава, а кожата чиста и хидратирана. С екстракт от лайка и смрадли..
6.09лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.00лв Специално разработена за нежната бебешка и детска кожа. Почиства кожата на ръцете и я оставя защитена, без да я изсушава. С неутрално рH. Без сулфати, багрила и парабени. Дерматологично тестван, хипоалерген..
3.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 5.10лв Хидратиращото мляко за тяло Здраве Бебе е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Леката му и немазна текстура попива лесно и осигурява трайна хидратация и защита. Съдържа овлажняващо масло от маслина, ..
6.09лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.26лв Шампоан за деликатно почистване на косата на бебето с формула без сапун. Нежно измива и разплита косата. Не дразни очите. Оставя косата чиста и мека. С екстракт от алое за хидратация и Д-пантенол за блясък ..
5.19лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.32лв Шампоан за деликатно почистване на косата на бебето с формула без сапун. Нежно измива и разплита косата. Не дразни очите. Оставя косата чиста и мека. С екстракт от алое за хидратация и D-пантенол за блясък и ел..
3.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.70лв Действие: Хидратиращото мляко за тяло Здраве Бебе е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Леката му и немазна текстура попива лесно и осигурява трайна хидратация и защита. Съдържа овлажняващо масло от масли..
4.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 6.98лв Масажното олио Здраве бебе е специално формулирано за новородени бебета. Съдържа бадемово масло, сусамово масло и витамин Е. Масажното олио омекотява и подхранва кожата, предпазва я от изсушаване и поддържа нейнат..
8.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 7.76лв Нежна пяна за ежедневно почистване на косата и тялото на новородени бебета. Формулирана със съставки с изключително висока толерантност към деликатната бебешка кожа. Съдържа балансирана комбинация от меки пенит..
9.29лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 1.16лв Действие: Нежен крем-сапун, предназначен специално за бебета. Обогатен с екстракт от лайка и смрадлика и Д-пантенол. Деликатна и сигурна грижа за чиста и здрава бебешка кожа! Лайката успокоява раздразнена и въз..
1.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.44лв  Здраве Бебе е нежен крем, създаден специално за бебета. Продукт с гарантирано действие, адаптиран от формулата на крем Здраве за ежедневна употреба върху нeжната бебешка кожа. Съдържа цинков оксид, екстра..
2.89лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.08лв Гарантиран резултат при кожни раздразнения, използван от поколения българи. Крем ЗДРАВЕ е продукт, който присъства във всеки български дом. Качествен козметичен продукт, специално разработен за раздразнена и чувс..
2.49лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.91лв Защитният крем Здраве Бебе е специално разработен да предпазва нежната бебешка кожа от студ, вятър и неблагоприятни климатични условия. В състава му влизат Д-пантенол и екстракти от лайка и смрадлика за облекчаван..
3.49лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.30лв Действие: Хидратиращият крем Здраве Бебе е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Осигурява трайна хидратация и поддържа нежната кожа мека и гладка. Съдържа овлажняващо масло от маслина, богато на витам..
3.89лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.87лв Мокрите кърпи Здраве Бебе нежно почистват и хидратира чувствителната бебешка кожа. С екстракт от алое и алантоин за оптимално успокояващо и омекотяващо действие. Изработени от плътна, мека материя, подходя..
3.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 1.63лв Мокрите кърпи Здраве Бебе нежно почистват и хидратира чувствителната бебешка кожа. С екстракт от лайка за оптимално успокояващо и омекотяващо действие. Изработени от плътна, мека материя, подходящи за дели..
1.89лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×