КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА АРОМА

КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА АРОМА
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.20лв Нежен крем за зоната под пелените, който съдържа съставки с органичен и естествен произход. Уникалната комбинация от слънчогледово масло, цинков оксид и пчелен восък е специално подбрана, за да създаде бариера, ко..
4.89лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.20лв Нежен и богат крем, който съдържа съставки с органичен и естествен произход, специално подбрани да подхранят, омекотят и защитят деликатната бебешка кожа още от първия ден. Попива лесно и осигурява трайна хидра..
4.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 6.70лв Хидратиращото мляко за тяло е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Съдържа съставки с органичен и естествен произход, специално подбрани да поддържат естествените функции на деликатната бебешка кожа още о..
7.98лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.20лв Шампоанът за коса и тяло 2в1 Здраве бебе БИО съдържа меки пенители, които не дразнят очите по време на къпане. Леката и натурална формула на шампоана съдържа съставки с органичен и натурален произход. Т..
4.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.70лв Действие:  Деликатният измивен гел за коса и тялоЗдраве бебе нежно почиства и предпазва кожата от изсушаване. Не дразни очите. Прави косата мека и бляскава, а кожата чиста и хидратирана. С екстракт от лайк..
4.49лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 5.10лв Деликатният измивен гел за коса и тяло Здраве бебе нежно почиства и предпазва кожата от изсушаване. Не дразни очите. Прави косата мека и бляскава, а кожата чиста и хидратирана. С екстракт от лайка и смрадли..
6.09лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.00лв Специално разработена за нежната бебешка и детска кожа. Почиства кожата на ръцете и я оставя защитена, без да я изсушава. С неутрално рH. Без сулфати, багрила и парабени. Дерматологично тестван, хипоалерген..
3.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 5.10лв Хидратиращото мляко за тяло Здраве Бебе е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Леката му и немазна текстура попива лесно и осигурява трайна хидратация и защита. Съдържа овлажняващо масло от маслина, ..
6.09лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.26лв Шампоан за деликатно почистване на косата на бебето с формула без сапун. Нежно измива и разплита косата. Не дразни очите. Оставя косата чиста и мека. С екстракт от алое за хидратация и Д-пантенол за блясък ..
5.19лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.32лв Шампоан за деликатно почистване на косата на бебето с формула без сапун. Нежно измива и разплита косата. Не дразни очите. Оставя косата чиста и мека. С екстракт от алое за хидратация и D-пантенол за блясък и ел..
3.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 3.70лв Действие: Хидратиращото мляко за тяло Здраве Бебе е част от ежедневната грижа за вашето бебе. Леката му и немазна текстура попива лесно и осигурява трайна хидратация и защита. Съдържа овлажняващо масло от масли..
4.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.39лв Гелът за след слънце осигурява допълнителна грижа за нежната кожа на вашето дете. Той е специално разработен, за да овлажнява, успокоява, възстановява и омекотява кожата след излагане на слънце. Комбинаци..
4.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 6.98лв Масажното олио Здраве бебе е специално формулирано за новородени бебета. Съдържа бадемово масло, сусамово масло и витамин Е. Масажното олио омекотява и подхранва кожата, предпазва я от изсушаване и поддържа нейнат..
8.39лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 7.76лв Нежна пяна за ежедневно почистване на косата и тялото на новородени бебета. Формулирана със съставки с изключително висока толерантност към деликатната бебешка кожа. Съдържа балансирана комбинация от меки пенит..
9.29лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.44лв  Здраве Бебе е нежен крем, създаден специално за бебета. Продукт с гарантирано действие, адаптиран от формулата на крем Здраве за ежедневна употреба върху нeжната бебешка кожа. Съдържа цинков оксид, екстра..
2.89лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 2.08лв Гарантиран резултат при кожни раздразнения, използван от поколения българи. Крем ЗДРАВЕ е продукт, който присъства във всеки български дом. Качествен козметичен продукт, специално разработен за раздразнена и чувс..
2.49лв.
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×