СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ И РЕПЕЛЕНТИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 4.39лв Гелът за след слънце осигурява допълнителна грижа за нежната кожа на вашето дете. Той е специално разработен, за да овлажнява, успокоява, възстановява и омекотява кожата след излагане на слънце. Комбинаци..
4.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент: 11.59лв Специално разработено за малки деца, слънцезащитното мляко с SPF 50 осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи и предпазва кожата от зачервявания и радразнения при продължително излагане на слънце. Фо..
13.49лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 7.99лв Специално разработeна за бебета и малки деца, слънцезащитната емулсия с SPF 30 осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Предпазва от слънчеви изгаряния, успокоява и хидратира деликатната бебе..
8.99лв.
Производител: АРОМА
Цена с Premium абонамент : 11.24лв Специално разработeна за бебета и малки деца, слънцезащитната емулсия с SPF 50 осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Предпазва от слънчеви изгаряния, успокоява и хидратира деликатната б..
13.59лв.
Производител: MUSTELA
Цена с Premium абонамент : 24.99лв Свойства :  •Много висока защита SPF50+ UVB UVA •Много висока водоустойчивост   •Подсилва кожната бариера и предпазва богатството от кожни стволови клетки от UV лъчите благ..
27.39лв.
Производител: MUSTELA
Цена с Premium абонамент : 35.79лв Свойства :  • Много висока защита SPF50+ UVB UVA • Много висока водоустойчивост • Подсилва кожната бариера и предпазва богатството от кожни стволови клетки на бебета и деца от U..
39.59лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 12.99лв Кожата на бебето развива способността си да произвежда меланин през първите няколко години. Затова твоето малко съкровище има нужда от сериозна защита срещу ултравиолетовите слънчеви лъчи. Нежното мляко осигурява..
14.99лв.
Производител: MUSTELA
Цена с Premium абонамент : 31.99лв Свойства :  • Много висока защита SPF50 + UVB UVA • Много висока водоустойчивост • Подсилва кожната бариера и предпазва богатството от кожни стволови клетки на бебета и деца от ..
35.39лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 9.17лв Кожата на твоето съкровище изисква специално внимание през слънчевите дни. Нежното мляко Бочко се нанася лесно и попива бързо. Осигурява висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи благодарение на доказания слънце..
10.19лв.
Производител: MUSTELA
Цена с Premium абонамент : 12.89лв Свойства :  •Незабавно хидратира, успокоява и освежава кожата •С деликатен аромат •Оставя кожата мека, еластична и приятна. Гарантирана безопасност от деня на раждането*: •..
14.19лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 10.25лв Кожата на бебето развива способността си да произвежда меланин през първите няколко години. Затова твоето малко съкровище има нужда от сериозна защита срещу ултравиолетовите слънчеви лъчи. Нежното мляко осигурява..
11.39лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 6.29лв Кожата на твоето мъниче е 3-4 пъти по-тънка от тази на възрастните. Това я прави по-бързо пропусклива за UV лъчите. Ранните слънчеви лъчи изненадват още с настъпването на пролетта. Затова се подготви с удобен за ч..
6.96лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 10.25лв Мазането на малките немирници често е сложна за изпълнение задача. С удобната форма на спрей Бочко ще успяваш бързо и лесно да осигуриш необходимия защитен слой преди очаквания с нетърпение плаж. Действие: Сл..
11.39лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 4.32лв Едно от най-неприятните изненади по време на разходките в парка или на планина, е малкото дете да се завърне с кърлеж! Затова създадохме продукт с по-активна грижа срещу неприятните насекои, често преносители на с..
4.89лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 2.89лв Ухапването от насекоми е неприятно за всички. Но докато възрастните може и да се разминат само с почесване, при бебетата следите от ухапвания изглеждат много по-неприятни и могат истински да те притеснят. Затова с..
3.19лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×