Блог

Безглутенова паста Sotelli
Пастите Sotelli се произвеждат в Полша. Oтговарят изцяло на всички съвременни изисквания. За производството им се използват само най-добрите суровини (царевицата се добива от екологично чисти райони в Аржентина). Продукт, който изцяло да задоволи потребностите и на най-претенциозните кулинари. Заради неповторимия си вкус пастите Sotelli са предпочитани не само от хора с непоносимост към глутен, а и от тези, които се стремят към правилно хранене и водят здравословен начин на живот. Изберете вкусна и здравословна храна за Вас и Вашето семейство. Може да разгледате видовете п..
коментари по тази статия - виж коментарите
Смяна на пелени
Как да почиствате дупето на своето бебе Вашето бебе се нуждае от смяна на пелени 7 или 8 пъти дневно. Неговите малки и нежни задни части може лесно да се възпалят от влагата и контакта с урината и изпражненията, както и от триенето на пелената. Ето защо при всяка смяна трябва да полагате специални грижи за тях. Запознайте се с нашите съвети как да предпазите уязвимата кожа на седалището!   Предварително подгответе всичко, от което ще се нуждаете върху плота за преповиване: пелени, тампони памук, почистващ продукт, защитен крем при смяна на пелените. Сменяйте пелените на детето..
коментари по тази статия - виж коментарите
Ако е възможно, кърмете детето
Ако е възможно, кърмете детето През първата година от живота си бебетата се нуждаятот специална диета, защото са им нужни много енергия и хранителни вещества, а и храносмилателната им система все още се развива. През първите месеци всички здрави бебета се хранят с мялко – най-често чрез кърмене. Кърмата съдържа всички основни хранителни вещества в точния състав и количество, затова кърмете поне до щестия месец. Тя съдържа и защитни вещества, които предпазват детето от заболявания, предотвратяват алергии. Лесно смилаема е, по всяко време и навсякъде е под ръка – хигиенична и с..
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×