Ако е възможно, кърмете детето

Ако е възможно, кърмете детето

Ако е възможно, кърмете детето

През първата година от живота си бебетата се нуждаятот специална диета, защото са им нужни много енергия и хранителни вещества, а и храносмилателната им система все още се развива.

През първите месеци всички здрави бебета се хранят с мялко – най-често чрез кърмене. Кърмата съдържа всички основни хранителни вещества в точния състав и количество, затова кърмете поне до щестия месец. Тя съдържа и защитни вещества, които предпазват детето от заболявания, предотвратяват алергии. Лесно смилаема е, по всяко време и навсякъде е под ръка – хигиенична и с подходяща температура.

Кърменето е не само хранене, това е много интимна близка връзка с майката. Намерете си тихо кътче, където се чувствате комфортно. Обменяйте опит с други майки.

Не забравяйте за себе си – може да не е лесно, но се опитайте да намерите почивка само за вас между храненията.

Хранете се възможно най-здравословно. Това е важно, както за вас самата, така и за бебето ви.

×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×