TOMMEE TIPPEE

TOMMEE TIPPEE

TOMMEE TIPPEE
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 11.12лв Тази малка чаша с обем 150ml е идеална за първите глътки на бебето след 4-месечна възраст. Досега детето е свикнало с кърмене или хранене с шише, затова въвеждането на чаша е важна стъпка в захранването. За да е ..
13.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 12.72лв Чашата с мек накрайник 230ml е идеалният начин за развитие уменията за пиене от чаша за възрастни. Когато сте навън, неразливащата клапа помага да се предотврати бъркотията, а големите дръжки са лесни за хваща..
15.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 12.72лв Чашата със сламка с обем 230ml е удобна, когато детето е готово за повече от отпиване по време на хранене.  През меката силиконова сламка се пие много лесно и няма нужда чашата да се накланя много. Н..
15.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 12.72лв Преходната чаша е перфектният избор за първите глътки на Вашето бебе. До момента те са били свързани с майчината гърда или шишето за хранене, затова въвеждането на чаша е важна стъпка по пътя за усъвършенстване н..
15.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 7.92лв Новите чаши Free Flow са специално проектирани за етапа, в който детето става все по-активно и започва да се нуждае от повече течности. Благодарение на специалния накрайник, няма нужда от усилие при пиене. Кога..
9.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 14.32лв Най-голямата ни чаша с твърд накрайник от 260ml е идеална за щастливи и хидратирани деца през целия ден! Тъй като детето става много по-активно след 12m+, то има нужда от повече  течности. Термоизоли..
17.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 14.32лв Най-голямата ни чаша със сламка от 260ml е идеална за щастливи и хидратирани деца през целия ден! Тъй като детето става много по-активно след 12m+, то има нужда от повече  течности. Термоизолираното ..
17.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 14.32лв Чашата със спортен накрайник е подходяща за 12 месеца+, когато прохождащото дете вече е  по-активно и има нужда от повече течности. С обемистия дизайн, лесните за хващане страни и неразливащия накрайник, мън..
17.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 7.92лв Новите чаши Free Flow със спортен накрайник са идеални за моментите, когато сте навън с Вашето дете. Специално проектирана форма и зона с леко грапава повърхност за по-добър захват от малките ръчички. Когато спорт..
9.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 10.32лв Новите чаши Free Flow са специално проектирани за етапа, в който детето става все по-активно и започва да се нуждае от повече течности. Благодарение на специалния накрайник, няма нужда от усилие при пиене. Ког..
12.90лв.
Етикети: TOMMEE TIPPEE
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×