ХРАНЕНЕ

ХРАНЕНЕ

ХРАНЕНЕ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Цена с Premium абонамент : 2.92лв Лъжичка с дълга дръжка за деца над 6 месеца Пластмасовата лъжица с дълга дръжка прави храненето по-лесно и по-удобно. Подходяща за достигане дъното на бурканчето/шишето при хранене. Специално оформеният връх не..
3.59лв.
Цена с Premium абонамент : 5.15лв Силиконова лъжичка а деца над 4 месеца Силиконовата лъжица е гъвкава, мека и безопасна за нежните венци на бебето. Дългата дръжка улеснява захранването от буркани, а ергономичната форма на лъжицата позволява пр..
6.19лв.
Цена с Premium абонамент : 2.30лв Силиконова лъжичка за деца над 4 месеца. Гъвкава, мека и удобна лъжичка за хранене за деца с чувствителни венци. Формата на лъжицата позволява достигане до всички места на бурканчето, като се вземе в предв..
2.79лв.
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Термосензорни лъжички за деца над 4 месеца Комплект от 3 лъжици, които променят своя цвят и така контролирате температурата на храната за детето.  Лъжицата се слага в храната и след малко ще знаете да..
3.79лв.
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Меламинови лъжички за деца над 6 месеца Комплектът се състои от две лъжички: малка и голяма. Заоблените форми не нараняват чувствителните детски венци. Цветните картинки на дръжките привличат вниманието на дете..
3.79лв.
Цена с Premium абонамент : 6.15лв Гъвкавия силиков лигавник е идеален за пътуване. Снабден е с голям джоб, който задържа останките от храна. Ефективно предпазва дрехите на детето от замърсяване. Изработен от мек и безопасен силикон. Лесен за почис..
7.39лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×