ХРАНЕНЕ

ХРАНЕНЕ

ХРАНЕНЕ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 11.92лв С Комплекта метални прибори Explora, Вашето дете ще направи следващата си стъпка към хранене като възрастните. Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на ..
14.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 11.19лв Купата Explora Cool and Mash включва уникално отделение за охлаждане и намачкване на всяка лъжичка, една по една. Тя помага да сте сигурни, че всяка лъжичка бебешка храна е добре охладена и намачкана, а триъг..
13.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 11.19лв Вземете купички за лесно загребване и лесно хранене с комплекта от 4 Купи за хранене Explora. Комплектът се състои от 4 купи – вероятно няма да Ви трябват други за хранене вкъщи. Всяка от тях има уникалн..
13.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 10.39лв Комплектът включва 2 купи, непротичащ капак и лесна за хващане лъжица. Те са необходимост за лесно хранене на разходка и навън. Триъгълната основа за лесно загребване помага за приучаване към самостоятелно хранен..
12.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 7.92лв Помогнете на бебето да се научи само да се храни с Лъжиците за хранене Explora. Лъжиците за хранене са разработени с голяма дръжка за лесно хващане и широка основа за лесно загребване и задържане на храната, ид..
9.90лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 9.52лв Лъжиците за захранване с мек връх Explora First WeaningSpoons са разработени като първа стъпка за бебето да се учи да се храни от лъжица. Те имат супер мек огъващ се накрайник, който полага внимателно хран..
11.90лв.
Цена с Premium абонамент : 2.92лв Лъжичка с дълга дръжка за деца над 6 месеца Пластмасовата лъжица с дълга дръжка прави храненето по-лесно и по-удобно. Подходяща за достигане дъното на бурканчето/шишето при хранене. Специално оформеният връх не..
3.59лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 7.92лв Лигавникът-руло Explora Roll n Go намалява бъркотията и стреса по време на хранене. Roll n Go си има всичко – специален джоб, за да не пропуска разливания, цветна, лесна за забърсване материя и възможност..
9.90лв.
Цена с Premium абонамент : 2.30лв Силиконова лъжичка за деца над 4 месеца. Гъвкава, мека и удобна лъжичка за хранене за деца с чувствителни венци. Формата на лъжицата позволява достигане до всички места на бурканчето, като се вземе в предв..
2.79лв.
Цена с Premium абонамент : 5.15лв Силиконова лъжичка а деца над 4 месеца Силиконовата лъжица е гъвкава, мека и безопасна за нежните венци на бебето. Дългата дръжка улеснява захранването от буркани, а ергономичната форма на лъжицата позволява пр..
6.19лв.
Производител: TOMMEE TIPPEE
Цена с Premium абонамент : 8.72лв Помогнете на бебето си да се запознае безопасно с твърдите храни с Explora Термосензорни лъжици. Те променят цвета си от червен към жълт, ако храната е твърде гореща – идеални, ако използвате микровълнова..
10.90лв.
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Термосензорни лъжички за деца над 4 месеца Комплект от 3 лъжици, които променят своя цвят и така контролирате температурата на храната за детето.  Лъжицата се слага в храната и след малко ще знаете да..
3.79лв.
Цена с Premium абонамент : 3.09лв Меламинови лъжички за деца над 6 месеца Комплектът се състои от две лъжички: малка и голяма. Заоблените форми не нараняват чувствителните детски венци. Цветните картинки на дръжките привличат вниманието на дете..
3.79лв.
Цена с Premium абонамент : 6.15лв Гъвкавия силиков лигавник е идеален за пътуване. Снабден е с голям джоб, който задържа останките от храна. Ефективно предпазва дрехите на детето от замърсяване. Изработен от мек и безопасен силикон. Лесен за почис..
7.39лв.
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×