Често задавани въпроси

Често задавани въпроси :

 - Как да стана Premium потребител?

  Направете регистрация, още в началото поставете отметка на "Premium". След това попълнете всички задължителни полета. След натискане на бутона "Продължи", Вашата регистрация е направена. Вече може да пазарувате на цени достъпни само за Premium абонати, както и да се възползвате от фиксираните цени на доставка. Трябва в първата Ви поръчка да присъства артикула "Premium абонамент ".  Абонамента се ползва единствено от титуляра, който го е купил. Не се приемат поръчки направени от титуляра, а да се изпращат на трети лица.

Повече може да видите тук:

 

 - Колко струва доставката?

   Ако сте Premium потребител, доставката до избран от Вас офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Теглото на поръчката трябва да е до 10кг, ако е над 10кг в сила влизат цените на куриера според теглото. До адрес - цената е 5.00лв за поръчка с тегло до 10кг, ако е над 10кг в сила влизат цените на куриера според теглото.

    Ако не сте регистриран Premium потребител, цената на доставката е според тарифите на куриерската фирми.

 - Плащане със дебитна/кредитна карта? - От 01.03.2019 услугата ще е временно недостъпна. Може да платите с дебитна/кредитна карта в куриерските офиси (разполагат с ПОС терминали), или на куриера когато доставката е до избран от Вас адрес. Съжаляваме за причиненото неудобство.

   Плащането със дебитна/кредитна карта се извършва на страницата на Борика. Поддържа системата 3D Secure, която има за цел да гарантира по-голяма сигурност при извършване на плащанията, но изисква допълнителна стъпка от страна на клиента – въвеждането на 3D парола. Която се получава след регистрация на сайта на банката издала клиентската карта.

При обработка на плащането от системата на БОРИКА клиента преминава през следните три лесни стъпки:

  • Клиента прави поръчка на сайта на bebeborsa.com
  • bebeborsa.com препраща клиента на сайта на Борика където клиента въвежда данните на своята банкова карта
  • Клиента се препраща към сайта на bebeborsa.com където се извършва визуализация на статуса от плащането.

 - Възможно ли е да направя поръчка без регистрация?

      Възможно е да поръчате без регистрация. Кликвате на бутон "Купи без регистрация", попълвате име, фамилия и телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас за уточняане на доставката.

 - Какви количества могат да поръчам?

      Можете да поръчвате в количества нормални за едно домакинство. Бебеборса ЕООД си запазва правото да отказва завишени количества, ако сметне че надвишават потреблението на едно домакинство.

 - Защитени ли са моите данни?

      Бебеборса ЕООД е вписан в  "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с  идентификационен номер 433551. 

      Бебеборса ЕООД е задължен да обработва личните данни при условия, гарантиращи тяхното съхранение и недопускане на случайната им загуба и само за посочените цели.

 - Получаване на уведомителен е-мейл за обработване на поръчка:

При всяка направена поръчка Вие ще получавате автоматичен е-мейл, че Вашата поръчка се обработва. А ако сте избрали плащане с дебитна/кредитна карта, но решите да прекратите поръчката, пак ще получите е-мейл, че Вашата поръчка се обработва. Това е бъг в системата (работим по отстраняването му) - при нас излиза НЕУСПЕШНА, но Вие получавате е-мейл за успешно направена поръчка. Молим да ни извините за причиненото неудобство.

 - Касов бон (КБ) :

Пощенски паричен превод

От 01.03.2019г към Вашите поръчки няма да има прикрепен касов бон. Ще получавате разписка от куриерската фирма за пощенски паричен превод ( ППП) – тя играе ролята на касов бон. Наредба Н-18 : http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=130338

 

 

      

×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×