Как да направим поръчка

Може да разгледате всички продукти от секцията "Каталог", там продуктите са подредени по категории. Избирайки категория, Вие ще можете да разгледате продуктите от конкретен вид и марка. Може да добавяте продуктите в кошницата (всеки един клик добавя по една бройка в кошницата от избрания продукт). Има вариант след като сте харесали всички продукти по една бройка, влизайки в кошницата да коригирате избраното от Вас количество, нужно е накрая да рефрешнете със сините стрелки вдясно от продукта. Поради факта, че предлаганите стоки са бързооборотни има вариант някой продукт да не е наличен по време на поръчката. Ще бъдете уведомени при потвърждаване на поръчката за липсващи артикули. Ако поръчката е платена с дебитна/кредитна карта, сумата ще бъде възстановена единствено и само по картата , с която е извършено плащането.

Следващата стъпка е да се информирате за цената на доставката. Избирате "Суми за доставка и данъци", ще Ви се появят три полета за попълване. След като ги попълните натиснете бутона "Изчислете", ще се отвори нов прозорец, в който ще бъдат изброени начините на доставка в зависимост от това дали имате Premium абонамент или нямате. Ако нямате избирате "Не съм Premium абонат (според тарифите на куриерските фирми)".

Ако имате Premium абонамент цената на доставката е фиксирана. Повече подробности можете да видите тук

След като изберете начин на доставка, натискате бутона "Поръчка" и преминавате към следващата стъпка.

Ако сте влезли с регистриран акаунт, данните ще се попълнят автоматично. Ако не сте регистрирани, ще можете да изберете дали след попълването на данните, същите да послужат за регистрация.

След попълването на данните, ще трябва да изберете начин на плащане. Има два варианта: "Плащане при доставка" и "Директно плащане с кредитна/дебитна карта" (в момента не е активно). Избирайки "Плащане при доставка" натискате бутона "Потвърждение на поръчка" - Вашата поръчка е завършена. Избирайки "Директно плащане с кредитна/дебитна карта", Вие ще бъдете прехвърлени на защитена страница на Борика. Там трябва да попълните данните на Вашата дебитна/кредитна карта. След попълване натискате бутона "Плащане" и Вашата поръчка е финализирана. Ще бъдете препратени отново на сайта bebeborsa.com.

Възможно е да направите поръчка без регистрация чрез бутона "Купи без регистрация". Необходимо е да попълните само полето "Име и Фамилия" , "Телефон" и "Адрес за доставка/офис на куриер". Служител на "Бебеборса" ЕООД ще се свърже с Вас за попълване на необходимите данни относно  поръчката.

Ще получите уведомителен e-mail, в който можете да видите всички артикули, които сте поръчали. Също така и данните, които сте попълнили по време на поръчката.

Всички поръчки се потвърждават след телефонен разговор с наш оператор. Поръчка, която не е потвърдена по телефона се счита за анулирана. 

Ако служители на www.bebeborsa.com не успеят да се свържат с потребителя в срок от 2 /два/ работни дни от получаване на поръчката, същата се анулира.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаните стоки, потребителят бива уведомен с имейл, че стоките се предават на куриер за транспортиране до съответния адрес.

Също така, когато сте избрали начин на плащане с дебитна/кредитна карта, но сте решили да прекратите поръчката, пак ще получите уведомителен е-мейл за успешно направена поръчка, и че Вашата поръчка се обработва. Това е БЪГ в системата (работим по отстраняването му) - при нас поръчката Ви излиза като НЕУСПЕШНА.

В най-скоро време очаквайте позвъняване на служител на bebeborsa.com

При дефекти или деформации, възникнали вследствие на транспортиране, моля незабавно се свържете с нас в присъствие на куриера. Ние ще вземем мерки относно отговорноста на  куриерската фирма и ще заменим повредените продукти.

 

×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×