Инстантни БИО каши LACTANA

Инстантни БИО каши LACTANA
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Подходяща е като вкусна каша за кърмачета и малки деца след 4-тия месец или като пълноценно допълнение към прясно приготвени зеленчукови ястия. Направена е с 30% биологичен пълнозърнест ориз, който съдържа ценни х..
5.30лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Кашата е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец. Висококачествените бананови частици придават на кашата нейния приятен плодов вкус, който допада също и на по-големи деца и възрастни. Не съдържа..
5.30лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.51лв Кашата е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец и не съдържа глутен. Тя е вкусна закуска и за по-големи деца и възрастни, към която може да се добавят сезонни зеленчуци. Не съдържа глутен Не ..
6.09лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Кашата е направена с висококачествени ябълкови и бананови частици от биологичен произход, които ѝ придават приятен плодов вкус. Подходяща е за кърмачета и малки деца от началото на 6-тия месец като част от разнооб..
5.30лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Безмлечната БИО каша с пълнозърнеста спелта е подходяща за разнообразяване на хранителния режим на кърмачета и малки деца от началото на 6-тия месец. Зърното на спелтата е обработено така, че кашата да е лесно сми..
5.30лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 4.80лв Безмлечната БИО каша с пълнозърнест овес може да бъде включена към менюто на бебето от началото на 6-тия месец самостоятелно като вкусна хранителна закуска или като допълнение към зеленчукова каша. Тя е идеална за..
5.30лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 6.20лв Когато бебето започне да се превръща в малък изследовател, настъпва моментът, в който храненето му трябва да се адаптира към неговата любознателност и подвижност. Ето защо Töpfer създаде Моето първо БИО мюсли..
6.79лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.60лв Млечната БИО каша с ориз е подходяща за кърмачета след 4-тия месец. Тя е лесно смилаема и направена от биологично мляко и биологичен ориз. От какво повече се нуждае едно бебе? Не съдържа глутен Съдържа ком..
6.10лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.60лв Млечната БИО каша с ориз и ванилия е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец като част от разнообразен хранителен режим. Направена е от биологично мляко и биологичен ориз, а добавената ванилия подсилв..
6.10лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.60лв Тази млечна БИО каша е направена е от биологично мляко и биологична пшеница, а съдържащите се в нея биологични ябълки, банани и портокали на прах, придават нейния приятен плодов вкус. Съдържа глутен Съдърж..
6.10лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.60лв Засищаща и лесно смилаема, млечната БИО каша с пшеничен грис е подходяща за кърмачета и малки деца от начото на 6-тия месец. Тя има висока хранителна стойност, тъй като е направена от биологично мляко и биологична..
6.10лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 5.60лв От началото на 6-тия месец в менюто на бебето се включват и БИО каши с по-високо хранително съдържание. Поради използването на цели зърна овес, хранителните свойства на зърното са запазени до голяма степен. Скорбя..
6.10лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 6.13лв Когато бебето постепенно започне да се храни с по-твърди храни от началото на 6-тия месец, тази засищаща и лесно смилаема каша е пълноценно допълнение в менюто на детето. Освен това, тя е направена от биологично м..
6.79лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×