БОЧКО MATERNEA

БОЧКО MATERNEA
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 4.46лв Кърменето е естественият начин да храниш своето бебе, но липсата на опит и неправилната поза на хранене водят до изсушаване на фината кожа на зърната. Слюнката на бебето, измивните продукти и текстилните ма..
5.39лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 7.67лв След най-щастливото събитие – раждането на бебето – кожата има нужда от подкрепа. Тялото все още не е в нормалната си форма и кожата не е възстановила здравия си вид. Стягащият крем за тяло Maternea с..
9.19лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 9.02лв Така наречената „портокалова кожа“ често се появява по време на бременност. Естествената реакция на организма да се запаси с мазнини води до дисбаланс в обмяната на веществата и доставянето на кислород..
10.79лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 9.02лв Стриите са накъсване на кожната тъкан в дълбочина. Те се образуват поради твърде бързото разтягане на кожата и настъпващите хормонални промени, които възпрепятстват доставянето на колаген и еластин в дермата. Ведн..
10.79лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 7.67лв През бременността кожата се разтяга екстремно, а увеличеното ниво на хормони, влияе на регенерацията й. Тя става много суха, чувствителна, дори сърбяща и има нужда от специална грижа със силно подхранващо действие..
9.19лв.
Производител: БОЧКО
Цена с Premium абонамент : 9.02лв Кожата на гърдите и деколтето е изключително фина и не много еластична. Тъй като в бюста няма развита мускулатура, красотата и стегнатостта му зависят изцяло от състоянието на кожата. През бременността бюстът нара..
10.79лв.
Етикети: БОЧКО MATERNEA
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×