LANSINOH

LANSINOH

LANSINOH
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 8.78лв Описание: Lansinoh Шише с бавно течащ биберон Natural Wave 160ml Силиконовият биберон NaturalWave™ е перфектния избор за бебета, които се хранят от гърда и шише. Шише с физиологичен силик..
9.69лв.
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 9.59лв Описание: Lansinoh Шише с бавно течащ биберон Natural Wave 240ml Силиконовият биберон NaturalWave™ е перфектния избор за бебета, които се хранят от гърда и шише. Шише с физиологичен силик..
10.59лв.
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 12.79лв Описание: Стъклено шише с широко гърло 160 мл 1 бр., изработено от стъкло устойчиво на висока температура. Шише за хранене Lansinoh е с мек и гъвкав биберон, изработен със система против колики, отвежда..
14.09лв.
Производител: LANSINOH
Цена с Premium абонамент : 13.60лв Описание: Стъклено шише с широко гърло 240 мл 1 бр., изработено от стъкло устойчиво на висока температура. Шише за хранене Lansinoh е с мек и гъвкав биберон-medium flow, изработен със система, предотвратяващ..
14.99лв.
Етикети: LANSINOH
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×