LACTANA

LACTANA
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 22.42лв Подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени, в случаите, когато те не са кърмени. Подходящо и за кърмачета, след прекратяване на кърменето, както и за новородени, които се нуждаят от д..
23.59лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 22.42лв Lactana Bio 2 е специално създадено да задоволи специфичните хранителни нужди на кърмачета след 6-тия месец след прекратяване на кърменето или ако бебето вече не се засища с Lactana Bio 1. Съобразено е със специф..
23.59лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 21.82лв Подходящо да задоволи специфичните хранителни нужди на кърмачета от началото на 10-тия месец след прекратяване на кърменето или като алтернатива на Lactana Bio 2. Съдържа витамин D за развитието на костната систе..
22.90лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 17.98лв Децата имат нарастваща нужда от хранителни вещества в периода на растеж (от 12-тия месец). Преходно БИО мляко Lactana Bio Kinder осигурява ценни минерали като желязо и йод, необходими за когнитивното развитие на ..
18.80лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 27.91лв Хипоалергенното мляко за кърмачета Lactana HA 1 е подходящо за новородени, при които съществува повишен риск от алергии, като единствена храна от момента на раждане, когато то не е кърмено или след прекратяване н..
29.49лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 31.20лв То е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени, в случаите когато те не са кърмени или се нуждаят от дохранване. Дългогодишни проучвания потвърждават, че млечните формули, създадени ..
32.99лв.
Производител: TÖPFER
Цена с Premium абонамент : 31.20лв При увеличаване апетита на Вашето бебе, то може да премине на Преходно БИО мляко. Както и млякото за кърмачета на основата на козе мляко, така и преходното козе мляко осигурява важни хранителни вещества за този е..
32.99лв.
Етикети: LACTANA
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×