Premium абонамент за 6 месеца

Прегледано: 1593
59.99лв.
Кол-во:
     

Premium абонамент за 6 месеца

С купуване на абонамента Вие ще получавате:

 - Промоционални цени на всички продукти в продължение на 6 месеца. Цената за Premium абонати можете да видите под стандартната цена на всеки продукт.

- Цена до офис на Спиди и тегло на поръчката до 10кг - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ( Ако теглото на поръчката надвишава 10кг - в сила влизат цените на куриерската фирма според теглото на поръчката). Всяка доставка през този период е безплатна.

- Абонамента се ползва единствено от титуляра, който го е купил. Не се приемат поръчки направени от титуляра, а да се изпращат на трети лица. Допустимо е през периода на абонамента да се правят 4 поръчки/месец или 24 поръчки/6 месеца

Как се става Prеmium абонат:

 - Направете регистрация, още в началото поставете отметка на "Premium". След това попълнете всички задължителни полета. След натискане на бутона "Продължи", Вашата регистрация е направена. Вече може да пазарувате на цени достъпни само за Premium абонати, както и да се възползвате от фиксираните цени на доставка.

ВАЖНО: Трябва в първата Ви поръчка да присъства артикула "Premium абонамент за 6 месеца, след нея периода на абонамента ще бъде стартиран.

Повече за Premium абонамента може да видите тук: 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
Абонирай се сега!
×
×
×
×

Premium абонаменти

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Спиди ( теглото на поръчката трябва да е до 10кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за три месеца, за шест месеца или за една година).

×
×
×