PREMIUM АБОНАМЕНТИ

PREMIUM АБОНАМЕНТИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
С купуване на абонамента Вие ще получавате:  - Промоционални цени на всички продукти за една поръчка. Цената за Premium абонати можете да видите под стандартната цена на всеки продукт.  - Фиксирана цена на доставка до избран офис или ..
8.99лв.
Временно не се предлага този вид абонамент!!! С купуване на абонамента Вие ще получавате:  - Промоционални цени на всички продукти в продължение на 6 месеца. Цената за Premium абонати можете да видите под стандартната цена на всеки продук..
59.99лв.
Временно не се предлага този вид абонамент!!! С купуване на абонамента Вие ще получавате:  - Промоционални цени на всички продукти в продължение на 365 дни (1 календарна година). Цената за Premium абонати можете да видите под стандартната..
99.99лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×