ВЛАЖНИ КЪРПИЧКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Цена с Premium абонамент : 26.99лв Единствените почистващи мокри кърпички създадени без обичайните химикали и добавки. Съдържат само вода и капка екстракт от грейпфрут. Помагат да се избегне обрива и зачервяването в зоната на пелена..
29.99лв.
Производител: PAMPERS
Цена с Premium абонамент : 14.13лв  Мокрите кърпички Pampers Baby Fresh Clean предлагат ефективно и освежващо почистване. Те са дерматологично тествани и включват уникалната Pampers SoftGrip материя, свеж парфюм и лосион с чиста в..
16.10лв.
Производител: PAMPERS
Цена с Premium абонамент : 2.99лв   Мокрите кърпички Pampers Baby Fresh Clean предлагат ефективно и освежващо почистване. Те са дерматологично тествани и включват уникалната Pampers SoftGrip материя, свеж парфюм и лосион с чи..
3.49лв.
Производител: PAMPERS
Цена с Premium абонамент : 16.07лв  Бебешките кърпички Pampers Sensitive деликатно почистват кожата, за да може Вие и Вашето бебе да превърнете смяната на пелената в забавно преживяване. Уникална Soft Grip™ материя нежно обхваща..
17.69лв.
Производител: BEBO
Цена с Premium абонамент : 0.60лв Може да ги използвате както за бебето, така и за себе си. Изключително подходящи за почистване на гърдите преди и след самото кърмене. Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина, без да оставят следи и ..
0.75лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 1.45лв   Къpпичкитe Idea Baby c eкcтpакт oт алoe вepа от cпeциалeн нeтъкан тeкcтил cа изключитeлнo мeки и пpиятни на дoпиp и затoва мoгат да ce изпoлзват oщe oт пъpвитe дни на бeбeтo. Hапoeни c нeжeн лo..
1.69лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 1.45лв   Къpпичкитe Idea Baby c eкcтpакт oт лайка от cпeциалeн нeтъкан тeкcтил cа изключитeлнo мeки и пpиятни на дoпиp и затoва мoгат да ce изпoлзват oщe oт пъpвитe дни на бeбeтo. Hапoeни c нeжeн л..
1.69лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 1.41лв   Къpпичкитe Idea Baby c eкcтpакт oт лайка от cпeциалeн нeтъкан тeкcтил cа изключитeлнo мeки и пpиятни на дoпиp и затoва мoгат да ce изпoлзват oщe oт пъpвитe дни на бeбeтo. Hапoeни c нeжeн л..
1.59лв.
Производител: PINE
Цена с Premium абонамент : 1.34лв   Дерматологично тествани с приятен аромат мокрите кърпи Pine са обогатени с нежен крем. Деликатно почистват бебешката кожа и оставят усещане за свежест. Не съдържат алкохол. ..
1.60лв.
На база 1 отзива.
Цена с Premium абонамент : 5.85лв Единствените почистващи мокри кърпички създадени без обичайните химикали и добавки. Съдържат само вода и капка екстракт от грейпфрут. Помагат да се избегне обрива и зачервяването в зоната на пеленат..
7.49лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 0.97лв Bebelan Влажни кърпички с алое вера 80бр. Кърпичките с екстракт смрадлика и лайка на "Bebelan" от специален не тъкан текстил, са изключително меки и приятни на допир, и затова могат да се използват още..
1.09лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 1.69лв Bebelan Влажни кърпички с алое вера 66бр. Кърпичките с екстракт алое вера и лайка на "Bebelan" от специален не тъкан текстил, са изключително меки и приятни на допир, и затова могат да се използват още о..
1.95лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 2.19лв Bebelan Влажни кърпички с алое вера 80бр. Кърпичките с екстракт смрадлика и лайка на "Bebelan" от специален не тъкан текстил, са изключително меки и приятни на допир, и затова могат да се използват още..
2.49лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 2.19лв Bebelan Влажни кърпички с невен и лайка 80бр. Кърпичките на "Bebelan", изработени от специален не тъкан текстил, са изключително меки и приятни на допир и затова могат да се използват още от първите дни ..
2.49лв.
Производител: BEBELAN WIPES
Цена с Premium абонамент : 0.97лв Bebelan Влажни кърпички с смрадлика и лайка 25бр. Влажните кърпи са произведени от специален нетъкан текстил. Те са изключително меки и приятни при допир до нежната бебешка кожа.С формула без парабени, напоени с н..
1.09лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×