сокове Слънчо

сокове Слънчо
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от ябълка от концентрат на сок от ябълка 100% и витамин С. Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Начин на употреба Продуктът е готов за употреба. Да се консумира със с..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от круша от концентрат на сок от круша 100% и витамин С. Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Начин на употреба Продуктът е готов за употреба. Да се консумира със ста..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от грозде от био* концентрат на сок от грозде 75%, вода и витамин С. Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. .* От биологично отглеждани култури. Минимално плодово съдърж..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от слива от био* концентрат на сок от слива 70 %, вода, захар и Витамин C. Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и изкуствени ароматизанти. * От биологично отглеждани култури. Минимал..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от ябълка от концентрат на сок от ябълка 70 % сок от слива от био*концентрат на сок от слива 30% витамин C Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и изкуствени ароматизанти. * От биологич..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от ябълка от концентрат на сок от ябълка 50%, сок от круша от концентрат на сок от круша 50% и витамин С. Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти и ароматизанти. Начин на употреба Проду..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от грозде от био* концентрат на сок от грозде 65 %,бъз 12,5% (вода, био* захар, екстракт от био* цвят бъз, регулатор на киселинността: лимонена киселина и натурален аромат), вода и витамин С. Не с..
1.69лв.
Производител: СЛЪНЧО
Цена с Premium абонамент : 1.45лв Състав: сок от ябълка от концентрат на сок от ябълка 40%, сок от круша от концентрат на сок от круша 30%, сок от грозде от био* концентрат на сок от грозде 30% и витамин С. * От биологично отглеждани култури. ..
1.69лв.
×
×
×
×

Premium абонамент

Купувайки Premium абонамент Вие ще може да се възползвате от по-ниски цени, както и от безплатна доставка до офис на Еконт ( теглото на поръчката трябва да е до 15кг ).

Как да стана Premium абонат?

За да виждате цените, които са достъпни за Premium абонати трябва да се регистрирате. В началото на регистрацията изберете "Business type" - Premium. Попъленете всички задължителни полета и след като влезете във Вашият профил ще виждате цените достъпни за Premium абонати. При първа поръчка трябва да имате във Вашата поръчка Premium абонамент ( за една поръчка, за шест месеца или за една година).

×
×
×